Fjolla Morina ka folur për ‘dissat’ që koleget e saj këngëtare po i bëjnë njëra-tjetrës.

Këngëtarja Fjolla Morina në emisionin ‘Mirage’ së fundmi ka folur rreth ‘dissave’ që rep artistet e njohura po i bëjnë dhe ka sqaruar si do të reagonte nëse ndonjëra prej kolegeve të saj këngëtare do ta thumbonte atë nëpërmjet këngës.

Fjolla ka dhënë një përgjigje interesante, pasi sipas saj ato nuk kanë guxim për ta thumbuar.

Ajo ndër të tjera ka folur rreth jetës private dhe ka sqaruar njëherë e mirë ‘problemin’ që ka pasur me miliarderin iranian, Sasha Sobhani.