Emri i saj është shumë karakteristik, një vogëlushe plot energji por njëkohësisht të shkrinë me ëmbëlsinë që ka.

Biondinë e vogël dhe me sytë blu, u bë e përfolur që nga lindja e saj, shkruan Kosovarja.

Fjolla atë nuk e ndanë nga vetja, ndërkaq sonte e ka marrë edhe në darkë, në të cilën ajo vërtetë duket më bukur se vet këngëtarja.

Edhe pse ende e vogël, ajo ka gardërobën e saj, palltot e pelushit të cilat kryesisht mamaja ia veshë në mbrëmje që ta kombinojë atë me veten.

Imazhet në vazhdim e tregojnë Alayan aq të ëmbël, sa vërtetë nuk thuhet me fjalë./Kosovarja/