Parimi kryesor i nje fytyre te paster dhe te relaksuar mbeshtetet ne pastrimin e rregullt te saj.

Metropol24 ka siguruar nje foto te nje vajze e cila ka fjetur 10 dite me makeup dhe rezultati ishte nje lekure e demtuar thellesisht.

Fytyra e saj pas 10 ditesh paraqitet e skuqur ne hapsira te caktuara dhe me akne ne pjese te ndryshme te saj.

Rrudhat gjithashtu shtohen shume nese jeni mbi 20 vjec dhe keni lekure teper te thate.

Ndaj te dashura mikesha neqoftese deshironi nje fytyre te paster dhe mos te keni te tilla probleme mos flini asnje dite te vetme me asnje produkt kozmetik mbi fytyren tuaj.

Fytyra eshte pasqyrim i shendetit tuaj, ndaj perpiquni ta ruani ate! Ja rezultati i personave qe mbajne makeup me lekure per 10 dite ose me shume. Me poshte keni foton para dhe pas.