Këngëtarja e njohur nga Shqipëria, Enca Haxhia dukshëm ka pësuar rënie të famës.

Ajo nuk po pëlqehet si dikur, madje kjo dukshëm vërehet edhe tek projektet e saj muzikore.

Arma e saj më e fortë ajo konsideron se janë linjat e trupit të saj, që në asnjë mënyrë nuk janë për tu admiruar.

Kilet e tëpërta ajo vazhdon t’i largojë me anë të efekteve të ndryshme të photoshopit.

Megjithatë pozat provokative ajo nuk i lë për asnjë moment, dhe jo rrallë herë ekspozohet edhe më shumë se që duhet.

Se ajo mburret me asetet e saj na e ka thënë tashmë qindra herë!/Indeksonline/