Egzona dhe kunata e Leartës kanë të përbashkët butikun me të cilin po kuptohet se janë mjaft të suksesshme dhe relacioni mes tyre vetëm sa po afrohet më shumë.

Tingëllon paksa çuditshëm, por në realitet nuk është diçka për t’u befasuar.

Dëshmi e kësaj është pikërisht imazhi i fundit që flet për një udhëtim drejt Stambollit, të dy çifteve Egzonës me Albatritin shoqëruar nga vëllai i Leartës, Learti me bashkëshorten e tij.

Të dyja çiftet me gjasë kanë krijuar një shoqëri të mirë së bashku aq sa nuk po ndahen as në përditshmëri, duke lënë anash punën që me doemos i lidhë.

Kjo foto flet më shumë për raportin e tyre, shikojeni.

SHPËRNDAJE