A dëshironi të provoni diçka të re në dhomën e gjumit dhe të përjetoni më shumë orgazmë?

Eksperimentimi me pozicione të ndryshme është një mënyrë e shkëlqyeshme për të nxitur nxehtësinë në dhomë gjumi.

Me sa duket, Walk Advanced Crab Walk (Ecja e avancuar e gaforres) është një lëvizje që çiftet duhet ta provojnë.

Ky pozicion e lejon seksin që të jetë i ngadaltë dhe sensual, pasi kërkon një lëvizje të qëndrueshme.

Gratë janë në gjendje të vendosin ritmin e fantazisë, si dhe të rregullojnë veten kështu që partneri i tyre godet të gjitha pikat e duhura.

Ekspertja e seksit, Annabelle Knight shpjegon:

“Të dy partnerët ulen përballur me njëri-tjetrin, duke i vendosur duart në dysheme prapa tyre.

Ajo ngrihet dhe ulet sipër tij, duke tërhequr penisin pak poshtë për të ndihmuar depërtimin.

Sapo ai është brenda, ajo ngre nga një këmbë herë pas here dhe i vendos ato në anën e kokës së tij mbi supe.”