Gjatë gjithë kohës e keni dëgjuar Majk të këndojë plot talent në zhanrin rep por a e keni menduar ndonjëherë duke kënduar këngë popullore?

Ndonëse ju mund ta adhuroni për këngët e tij rep që janë kthyer në hitet e momentit ja që ka edhe raste kur ndodhin të papritura.

Ja që kjo ka ndodhur dhe ka qenë pikërisht këngëtari i cili e ka treguar këtë moment teksa së bashku me Ylli Limanin këndojnë këngën “Dy manushaqe”.

Shijojeni…