Ndoshta keni parë ndonjëherë rrokaqiejt në Hong Kong kanë vrima 

Është pjesë e një sistemi besimi të quajtur feng shei.

Këto janë porta dragua.

Ata u lejojnë dragonjve të fluturojnë nga malet në ujë.

Kjo është e gjitha sipas Feng Shui.

Feng Shui është një sistem kinez për vendosjen e ndërtesave dhe objekteve në një mënyrë që pajtohet me forcat shpirtërore.

Dragonjtë besohet të jenë bartës të fatit të mirë.

Bllokimi i rrugës së dragoit mund të sjellë fatkeqësi.