Një grua e moshuar 98-vjeçare Minnie Graham e kaloi vitin e fundit të jetës në një shtëpi për të moshuar në Garland, të Texas.

Një ditë e moshuara iu ankua familjarëve se keqtrajtohej.

Minnie akuzonte infermierët se e keqtrajtonin, por mbesa e saj nuk e besonte.

Punonjësja e qendrës tha se Minnie binte shpesh nga karroca dhe dëmtohej.

Kështu që ajo vendosi një kamerë të fshehte në dhomën e saj, deri kur bëri zbulimin e tmerrshëm.

Minnie nuk binte nga karroca e saj, por punonjësit e shtynin dhe godisnin, e kapnin prej flokësh.

Mbesa e të moshuarës e bëri publike historinë, duke ftuar që të gjithë që të ndajnë historinë.

SHPËRNDAJE