Në vend të naftës ai mbushi gjysmën e rezervarit të BMW-së, me Coca Cola.

Ky person ka bërë një zbulim interesant që nuk është dëgjuar deri më tani.

Dhe ajo çfarë pritej edhe ndodhi, pas 2 minuta vozitje vetura e tij nuk ndizej më!

SHPËRNDAJE