Qysh nga paraqitja e parë në skenë, ka qenë senzacion i çdo viti, e më të njëjtin ritëm filloi edhe këtë vit.

Aktivitet e saj skandaloze, dhe provokimet e panumërta, po bëjnë që mediat rozë të jenë shpesh pre e veprimeve të saj.

Është kjo Donjeta Kosumi, e njohur më shumë si “Kallashi, e cila nuk lë ditë pa postuar ndonjë të re në rrjetet sociale.

Por, ajo që bie në sy nga ajo është se tashmë, zhveshja është bërë një paraqitje e saj e zakonshme kudo që ajo po shfaqet.

Përmes imazhit, që do ta shihni në vazhdim, do të zbuloni se si nuk i ka lënë vend imagjinatës, me gjoksin e ekspozuar.

SHPËRNDAJE