Canssandra Barns, mjeke për dietë, shpjegon pse duhet të hani ushqim japonez.

“Peshqit ndihmojnë për të mbrojtur trupin dhe për të pasur një sistem imun.

Pasta ndihmon në shëndetin e femrës gjatë menopauzës.

Çaji ndihmon në ruajtjen ndaj sëmundjeve të zemrës dhe ndaj kancerit”, thotë Barns.

Tashmë është e ditur se japonezët kanë jetë të gjatë dhe të shëndetshme.

Askush nuk mund t’ju drejtojë gishtin dhe t’i pyes përse, por ekspertët besojnë se është si shkak i dietës së tyre, shkruan dailymail.

Cassandra Barns jep pesë ushqimet dietale japoneze që ju bëjnë të jetoni më gjatë.

Shiko Videon: