Engjellusha Salihu është shndërruar në një nga emrat më të përfolur mes këngëtareve të gjeneratës së re.

Engjellusha e kishte nisur kaherë rrugën e muzikës, por nuk i shkrepi që në start.

Iu desh që të niste me flok, në mënyrë që të binte në sy.

Patjetër që Engjellusha Salihut i ndihmoj edhe pamja e jashtme, sigurisht e transformuar falë disa ndërhyrjeve.

Ndërkohë që sot është bionde, dikur Engjellusha ishte zeshkane dhe dukej mjaftë ndryshe./Kosovarja/