Të jesh VIP nuk është aspak e lehtë, sepse në çdo detaj komentohet jeta e tyre, dhe për njerëzit përreth tyre

Të jesh fytyrë publike ke anët e mira por edhe ato të këqijat, sepse jo çdo gjë mund të flitet ashtu si duan ata, ta përshkruajnë dhe paraqesin jetën e tyre vetëm nga ana e mirë.

Kështu ndodh edhe më fëmijët e Remzie Osmanit, edhe pse shpesh herë  e ka përsërit se ajo dëshiron t’i mbaj larg medies, por kjo është e kot.

Si rejat e shumë këngëtareve edhe e Remzies mori vëmendjen, bilës komentohet se është njëra nga më të bukurat në mesin e tyre.

Këtyre imazheve këngëtarja nuk mund të ju reziston pa i publikuar, djali dhe reja ndodhen në një qendër skijimi, ku duken shumë të lumtur pranë njëri tjetrit.

Remzia ka lënë një ikonë zemre, që dashuria e saj për ta është e pa fund. /Kosovarja/