Kemi parë shumë video me gjarpërinj nëpër botë, por një video të tillë nuk e keni parë kurrë.

Në një video të publikuar, që ka më shumë se 20 milionë shikime, shihet një gjarpër në rrugë.

Gjithçka duket në rregull në fillim, derisa gjarpri të fillojë të ‘çmendet’.

Gjarpri i çuditshëm fillon të bëjë lëvizje të ndryshme, duke u rrokullisur dhe goditur tokën me kokë.

Shikojeni videon: