E moshuara vuante nga sëmundja e Alzhaimerit (sëmundja e harresës), e që e detyroi rejën e saj të bënte diçka të tmerrshme. Sipas videos, reja ia ka lidhur vjehrrës këmbën me zinxhir, të cilin  e ka kapur pastaj në një...
Femrat dhe meshkujt kalojnë ndryshe pas përfundimit të një lidhjeje, thonë hulumtuesit nga Universiteti "Binghemton" dhe nga Kolegji universitar i Londrës. Hulumtimi jep një aspekt të ri të stereotipit që meshkujt janë emocionalisht më të fuqishëm. "Thjesht, femrat kanë evouluar që...
Kujtoni ndjenjën kur nënat tona na thërrisnin në shtëpi pas luajtjes së gjatë tërë ditën. Të nesërmen, përsëri mblidheshim jashtë dhe luanim. Ishim fëmijë dhe nuk kishim smartfona, por kishim fëmijëri. Sot, me mijëra shokë në rrjetet sociale, fëmijët janë mjaft...
Në raport është thënë se 8 përqind e kompanive kanë deklaruar se nuk bëjnë diferenca në paga në baza gjinore. Më shumë se tri të katërtat e kompanive në Mbretërinë e Bashkuar i paguajnë burrat më shumë se gratë, thuhet...
Nxënësit në shkollat fillore janë duke përjetuar çrregullime të ngrënies, dëmtimin e vetes, kriza paniku madje edhe deri në mendime vetvrasëse. Mësuesit paralajmërojnë se problemet e shëndetit mendor, bullizmi dhe ngacmimet seksuale janë bërë pjesë e përditshme e jetës për...
Revista "Woman today" ka publikuar një artikull që tregon se çfarë mendojnë, duan dhe nuk duan meshkujt gjatë marrëdhënieve seksuale. Ja të dhënat: 1. Ai mendon se puthjet janë kohë e humbur Është e vërtetë që meshkujt nuk e kanë shumë...
Kush tjetër përveçse një mashkulli mund t'ju këshillonte më mirë sesi të kënaqni mashkullin tuaj në shtrat? Nga paraloja e deri në minutën e fundit të lojës së seksit. ne pyetëm disa ekspertë të seksit (meshkuj sigurisht) dhe zbuluam që...
Që në fillim thjesht do t’ju sqarojmë se si nuk i nxisin femrat të bëjnë vetëm ato gjëra që i dëshirojnë meshkujt, por thjesht po ju sjellim një listë gjërash të cilat i dëshiron çdo mashkull – nga perspektiva...
1) Të vijnë menstruacionet gjatë seksit Kjo mund t’ju kapë të papërgatitur, sigurisht… “Pak a shumë femrat e dinë me ditë se kur do t’u vijnë periodat, ama ndodhin edhe raste “shokuese”, si ato gjatë seksit”, – thotë Kristie Overstreet, terapiste...
Cilat janë mënyrat që prindërit duhet të ndjekin për ta bërë fëmijën e tyre më të zgjuar? Sipas psikologëve prindërit duhet: T’i japin fëmijës mësime muzike. Sipas studimeve këta fëmijë kanë mundësi më të mëdha për të rritur IQ e trurit...
Web
Analytics Made Easy - StatCounter