Femrat dhe meshkujt kalojnë ndryshe pas përfundimit të një lidhjeje, thonë hulumtuesit nga Universiteti "Binghemton" dhe nga Kolegji universitar i Londrës. Hulumtimi jep një aspekt të ri të stereotipit që meshkujt janë emocionalisht më të fuqishëm. "Thjesht, femrat kanë evouluar që...
Nëpër rrjetet sociale këto ditë po qarkullon një fjali e tillë, një këshillë e tillë të cilën sapo e kemi lexuar e kemi pranuar me entuziazëm. Sigurisht do ta prezantojmë që në rastin e parë dhe ju do të pajtoheni...
Në rastet më të shpeshta, si te meshkujt, po ashtu edhe te femrat, fshehtësitë kryesisht sillen rreth jetës së dikurshme seksuale. Mirëpo, fshehtësi të tilla shpeshherë sjellin deri në katastrofa potenciale brenda një lidhjeje. Nëse njëri partner kupton diçka, diçka që...
Ka femra të gjata, të shkurtra, të dobëta, të shëndosha etj., por duket se ka diçka që i shtyn meshkujt të dëshirojnë vetëm një lloj të tyre: ato seksi, me forma, me fustane pas trupit dhe me tualet të...
Vetëm për atë që dikush është divorcuar, nuk do të thotë që është njeri i keq. Nëse nuk ka qenë i mirë për ndonjë person, nuk do të thotë që nuk do të jetë mu ai personi i duhur për...
Një studim i ri sugjeron që telefoni i mençur vë në rrezik shëndetin mendor të fëmijës suaj. Për të gjithë prindërit që shqetësohen ndonjëherë për varësinë e fëmijës së tyre adoleshent ndaj telefonit të mençur, ju keni arsye serioze për...
Më poshtë do të gjeni letrën e një djali të martuar me dy fëmijë që i shkruan dhe i kërkon ndjesë nënës së tij pasi nuk reagoi në kohë në lidhje me sherret që kishte me nusen e tij. Problemet...
Shifrat janë vërtetë domëthënesë por nëse bëjmë një përmbledhje të gjërave që mund të bëjmë vetë pa cenuar mbarëvajtjen e së gjithës, mund të arrijmë të kursejmë sadopak… Më poshtë kemi përcaktuar një listë me 5 gjëra që mund dhe...
Kujtoni ndjenjën kur nënat tona na thërrisnin në shtëpi pas luajtjes së gjatë tërë ditën. Të nesërmen, përsëri mblidheshim jashtë dhe luanim. Ishim fëmijë dhe nuk kishim smartfona, por kishim fëmijëri. Sot, me mijëra shokë në rrjetet sociale, fëmijët janë mjaft...
Shumica nga ne mendojmë se aq më shumë që plakemi, aq më shumë zhduket seksi nga jeta jonë. Ky është keqkuptim mjaft i zakonshëm që ka lënë shumë njerëz të moshave mesatare të fillojnë të brengosen për plakjen e tyre. Sidoqoftë,...
Web
Analytics Made Easy - StatCounter