Ndodh rëndom në çiftet e sotme që tradhtia të bëhet shkaku kryesor që një çift të ndahet. Megjithatë ka nga ato femra që dinë ta përtypin një tradhti dhe të shpëtojnë marrëdhënien e tyre. Enida Himaj Kemi thënë shpesh që nuk do...
Shumica fotografohen në veshje të tilla dhe zonat e tyre intime i publikojnë në rrjetet shoqërore. Për meshkujt nuk është edhe aq lehtë. Sado që të luftonit kundër kësaj, sytë jua mundin arsyen… Në mënyrë që të tërheqin më shumë joshjen...
Gjyqtari Guy Reece vendosi një precedent në këtë rast kur pranoi që juria të dëgjojë dëshminë që e ëma e 33-vjeçares i kishte marrë vajzës së saj nga shtrati i spitalit për dy vite me radhë. Nëna e dy fëmijëve...
Shumica e tyre lidhen me seksin, sepse po, tashmë nuk i shpëtojnë dot opinionit të krijuar se ajo është e vetmja gjë që mendojnë. Me ose pa të drejtë, mensimet mbeten të njejta për shumicën. Të prirë për njohje të reja,...
Definitivisht është mjaft e rëndësishme që të mos jeni të fokusuar tërësisht në fëmijën, pa marrë parasysh sa e vështirë që është, sepse ju do të lini në harresë se kush jeni dhe kush është në marrëdhënien tuaj. Kur jeni...
Një shami për sytë mund të jetë gjëja e re më seksi që mund të sillni në dhomën e gjumit. Nëse dëshironi të eksperimentoni me diçka ndryshe, seksi me sy mbyllur është zgjidhja e duhur për ju. Ja disa nga arsyet...
Një shami për sytë mund të jetë gjëja e re më seksi që mund të sillni në dhomën e gjumit. Nëse dëshironi të eksperimentoni me diçka ndryshe, seksi me sy mbyllur është zgjidhja e duhur për ju. Ja disa nga arsyet...
Duhet të niseni në udhëtim me veturë vetëm me beben. Shumica e prindërve nga ky udhëtim u ngrihen flokët në kokë, sepse çfarë të bëjnë nëse bebja fillon të qajë vazhdimisht, ndërkaq ju, për shembull, jeni në autostradë. Ulja e bebes...
Mesa duket për femrat në moshë të thyer është e vështirë për të pasur një jetë seksuale aktive. Do thoni pse? Këtë mund ta zbuloni në këtë artikull. Sipas Daily Mail, frika nga dhembjet është një ndër problemet kryesore që çon...
Pothuajse të gjithëve, pak a shumë njerëz të arsyeshëm, e kanë të qartë që të falësh dhe të lusësh për falje do të thotë mirësjellje. Falja pastron shpirtin, zbut hidhërimin, ndihmon në mirëkuptim të dyanshëm, harmonizon jetën personale. Në fund të fundit,...
Web
Analytics Made Easy - StatCounter