Nga përdorimi i tamponit a prishet cipa e virgjërisë ?

Fillimisht duhet pasur parasysh se virgjëria ka rëndësi të ndryshme për çdo person – për disa njerëz nuk ka rëndësi fare virgjëria, e për...

Sa minuta duhet të vraponi për t’i djegur kaloritë e dy...

Duhet të vraponi 33 minuta me ritëm të rregullt (rreth 8km/h) për t’i djegur vetëm dy copa të një pice Ekspertët tregojnë se dy copa...

Diabeti dhe seksi: Problemet me ereksion!

Diabeti njihet si një nga sëmundjet shëndetësore që po rritet me ritmin më të shpejt, dhe vetëm në Mbretërinë e Bashkuar i prekë një...

Në çfarë temperature duhet të flejnë bebet

Këshilla për të mbajtur ngrohtë dhe me rehati beben tuaj Duke u mbajtur temperaturën optimale në dhomë, gjumi i tyre do të jetë më i...

Përdorimi i telefonit celular (nuk) rrit rrezikun nga kanceri i trurit

Ky është studimi i parë që ka marrë parasysh efektet e rrezatimit në pjesë të ndryshme të trurit. Rezultatet i shtohen fakteve çdo ditë...

Përse shkaktohen ngërçet te bebet ?

Ngërçet janë pjesë e fazës së zhvillimit në jetën e bebes, janë të parrezikshme dhe konsiderohen si gjendje normale. Shkaku i ngërçeve në stomak...

A duhet të fleni me flokët e lagura?

Ka disa arsye pse ka mendime të përbashkëta pse nuk duhet të flesh me flokë të lagur. Të flesh apo jo me flokë të lagur?...

Problemet gjatë lindjes me prerje cesariane

Të porsalindurit të cilët kanë ardhur në këtë botë me anë të prerjes cezariane, do të kenë më shpesh probleme me sistemin e frymëmarrjes...

Ja shembulli më i mirë se si në moshën 55-vjeçe arriti...

Edhe pse 55-vjeçe, Angela Middleton nga Kenti i Anglisë, nuk e frikësoi ky fakt që për plot 12 muaj të punojë shumë që të...

Ushtrimet që djegin më së shumti kalori

Dëshironi të bëni stërvitjen e forcës – trupi në plank ju është ngarkesa më e mirë. Dëshironi të ushtroni statikën – sërish klasika është më...
Web
Analytics Made Easy - StatCounter