Aty shohim bashkëshortin, reperin e njohur Kanye West  bashkë me Kim dhe tre fëmijët North, Saint dhe Chicago e vogël.

Kim Kardashian në llogarinë e saj në “Twitter” ka publikuar portretin familjar të saj.

Në këto imazhe ata duken si një familje shumë e lumtur dhe më e kompletuar se kurrë.

Ndryshe, Kim është njëra nga personat më të komentuar në botë për shkak të skandaleve jo të vogla që i kanë paraprirë karrierës së saj.