Ish-missi që dje festoi ditëlindjen po vazhdon ta shijoj pushimin dhe bukurinë që ka Kotori i Malit të Zi, madje hoteli në të cilin ajo është vendosur është buzë detit

Ndryshe nuk dihet se kush është duke e shoqëruar atë në udhëtimet e shumta që po merr kohëve të fundit.
Kujtojmë që ditë më parë ajo udhëtoi edhe drejt New York-ut./Indeksonline/