Ajo quhet Elona Resyli dhe s’ka diskutim që është gjakovarja më e bukur, që bije në sy kudo ku shfaqet.

Ajo është e martuar, punon dhe kudo ku shfaqet bënë përshtypje për pamjen mbresëlënëse.

Elona Resyli më parë është marrë me modelizëm, por tani bënë punë zyrtare në Qeveri.

Ajo është rritur mes motrash që misse e modele.