Rifadija ka qenë ndër personat më të njohur për publikun kosovar.

Ajo së bashku me bashkëshortin kanë qenë gjithmonë së bashku, madje edhe me projekte të përbashkëta.

Tash e një kohë nuk kanë qenë shumë aktiv me projekte muzikore.

Në fotot më poshtë mund të shihni se sa shumë ka ndryshuar Rifadija dhe po duket mjaftë bukur.