Ne ketë fotografi shihet Meda dhe ish dashnorja e ti e cila mendohet se ishte e fejuara.

Por këto thashetheme nuk janë pranuar nga këngëtari.

Emri i kësaj bukuroshe nuk është bere i ditur, por se është një bukuroshe kjo nuk dëshiron ndonjë koment.

Kryesorja tani Meda është rahat me Lulen me të cilen ka edhe fëmijë …