Me forma trupore bombastike Shkenda merr vëmendjen në gjithë shtypin rozë duke u komentuar për çdo paraqitje të zjarrtë të saj e madje ajo punon vazhdimisht për këto linja.

Ajo është pjesë e rrjeteve sociale e cila shkrep imazhe vazhdimisht, e duke mos munguar pozat provokuese dhe të nxehta nga ana e saj.

Më poshtë ju sjellim 3 fotografitë ku Shkenda ekspozon me të madhe gjoksin e saj, e cila e qet të gjithin në fushë.