Bukuroshja kaçurele nuk ekspozohet shumë.

Rrallë shihet rrugëve dhe nuk le shumë hapsirë të konkludohet rreth jetës së saj private.

Bukuroshja, që tashmë njihet përmes “O sa mirë”, ku e luan rolin e Xhakartes, pak kohë më parë ka qenë në Turqi, ku shihet se ka kaluar shumë mirë.

Në fotot nga Turqia shihet vetëm.

SHPËRNDAJE