Shfaqja e makinat super luksoze ishte një event madhështor që ka tërhequr vëmendjen e të gjithë kalimtarëve.

Tirana është ndezur edhe këtë fundjave në një “Car Tunning” ku morën pjesë më shumë se 20 përbindësha luksozë.

I organizuar edhe këtë herë nga faqet e njohura në Instagram për reklamimin e automjeteve luksoze të të rinjve të pasur shqiptarë, “Rich Kids Tirana”, “Horse Power Albanian” dhe “Luxury in Tirana”, “Don Bosko” është shndërruar si Monako.

Qëllimi i spektaklit përveç kënaqjes së syrit me mjete që kalojnë 100 mijë euro, është bamirësia. Ndër automjetet e pranishme ishin “Lamborghini-t” dhe “Benz-at”.

Në sajë të një ankandi të zhvilluar, u shit një pikturë e realizuar nga Eneida Koka.

Piktura u ble për 80 euro nga një grup djemsh të rinj, të ardhurat e të cilës shkuan në ndihmë të një familjeje në nevojë në kryeqytet.

27849255_314030792334466_80318245_n

27849516_314228388981373_814669401_n

27907332_314227338981478_1595207334_o

27946091_314227375648141_1399760917_o

27946747_314227302314815_1023718229_o

27946752_314230215647857_170598828_o

27946812_314230242314521_1646565320_o

27946914_314227282314817_780970038_o

27950490_314230232314522_2015576822_o

27951172_314230252314520_1050913760_o

27951492_314230275647851_1447593319_o

SHPËRNDAJE