Teuta Krasniqi mbrëmë ishte protagoniste e rubrikës “Kë zgjedh” të emisionit “Mirage”

Si çdo i ftuar, edhe Teuta zgjodhi mes disa prej fytyrave publike, ndër të tjera ajo zgjodhi edhe mes aktorëve, shumë prej tyre kolegë të saj.

Në një rast, Teuta u vu në siklet ku duhej të zgjidhte mes Afrona Dikës dhe Besa Gashit, meqë rast ka befasuar me përgjigjen.

Për të mësuar se kë zgjodhi Teuta mes Afronës dhe Besës ndiqeni videon nga minuta 4:50.

SHPËRNDAJE