Incidenti ndodhi në nëntor 2012 në stacionin e helikopterve në Departamentin e Policisë Pasadena, në kohën kur një helikopter po fluturonte dhe një tjetër po përgatitej për fluturim.

Ky është momenti kur dy helikopterë të policisë u shkatërruan plotësisht duke plagosur pesë oficerë dhe një civil në Kaliforni kur u përplasën helikat e tyre.

Kamerat e sigurisë tregojnë momentin e rrëzimit të tmerrshëm që u publikua kohët e fundit duke treguar momentet që çuan në përplasjen mes tyre.

Helikopteri Bell OH-58 është parë duke tërhequr në jastëk nga tre burra, ndërsa piloti përgatitet për ngritje.

Por në atë moment një tjetër Bell OH-58 po kthehet në pistë por helikat e helikoperit që po ulej godasin helikopterin e parë duke shkaktuar një incident të frikshëm.

SHPËRNDAJE