Personazhet e famshëm të ekranit kanë pësuar ndryshime të mëdha  në portretet e tyre, kjo herë falë grimit, e herë falë botoksit e mjekëve

Por teksa të gjithë përpiqen të gjejnë çfarë kanë ndryshuar duke u përqëndruar tek ndërhyrjet që janë më të përhapura si ajo e hundës apo e buzëve, shpesh harrojnë një detaj që është thelbësor për një portret të bukur: dhëmbët

Gjithnjë e më shumë VIP-a u nënshtrohen ndërhyrjeve për zbukurimin e buzëqeshjes së tyre dhe ja cilët janë disa prej tyre.

Eneda Tarifa

640-0-5aa697aee9017

Besart Kallaku

640-0-5aa697b08bfbe

Greta Koçi

640-0-5aa697af9a534

Armina Mevlani

640-0-5aa6a1a691e17

Viola Spiro

640-0-5aa697ae6c0aa

Marina Vjollca

640-0-5aa697abda9ff

SHPËRNDAJE