Gjithçka u bë në emër të artit

Nëse po ankoheni se keni ftohtë, atëherë mendoni për këta modelë, që u zhveshën nudo në mes të Nju Jorkut.

Dhjetëra persona dolën në rrugë të lyer në bojë në të gjithë trupin.

Eventi titullohej “Polar Bear Paint”.

Ai organizohet nga një grup i quajtur “Human Connection Arts”.

Pasi u lyen, modelët dolën në sheshin “Times”, duke sfiduar shiun dhe të ftohtin.

Turistët dhe kalimtarët shijuan këtë shfaqje artistike falas.

SHPËRNDAJE