Ajo nëpërmjet Instastory ka falënderuar të gjithë për përkrahjen e vazhdueshme dhe komentet pozitive që merr nga ta.

Aktorja Adriana Matoshi ka zgjedhur rrjetet sociale për t’i thënë disa fjalë për shikuesit e serialit ‘O sa mirë’.

Adriana me rolin e ‘Sasës’ në serialin e lartëpërmendur ka arritur një pëlqyeshmëri të madhe të audiencës prandaj motivin që të vazhdoj tutje vjen pikërisht nga shikuesit, fansat e aktores.

SHPËRNDAJE