Ata janë ndarë, për tu pajtuar dhe ndarë e pajtuar sërish

Lidhja e tyre ka qenë gjithnjë me ulje ngritje.

Por teksa këtë herë të gjithë menduan se ata u pajtuan për të mos u ndarë, cifti ka pasur sërish një krizë.

“Ata kanë herë pas here mosmarrëveshje por nuk është çudi që për një javë të kthehen sërish bashkë”-kanë konfirmuar burimet për People.

Më tej thuhet se Selena me nënë e saj Teefey nuk kanë një marrëdhënie shumë të mirë, dhe janë duke u përpjekur për ta rregulluar atë, por e sigurt është që shkak i ndarjes këtë herë nuk është ajo. /albeu

SHPËRNDAJE