Ai dikur ishte në një lidhje dashurie me Majlinda Zekën vajzën nga Prishtina me të cilën kanë edhe një djalë që e quajnë Roan.

Por, si rrodhën gjërat që prindërit e Roanit i dhanë fund lidhjes së tyre, akoma nuk dihet ngase vet çifti nuk kanë preferuar të flasin për këtë temë.

Roani i vogël po rritët pranë nënës së tij bukuroshe, ndërsa babai i tij Majku është më shumë i angazhuar në muzikë dhe ka më pak kohë që të merret me të birin.

Por, nuk është se e ka lënë krejt anash atë.

Sonte e shohim Majkun me Roanin në një foto bashkë. Duket se babë e bir kanë dal bashkë që të çmallen me njëri-tjetrin.

E me këtë rast ata edhe kanë shkrepur këtë foto që do ua sjellim tani që ta shihni.

Duket e Roani po ndihet shumë i lumtur në krahët e babait apo jo?

SHPËRNDAJE