Është ndër aktorët tanë më të pëlqyer dhe i adhuruar gjithandej, shkruan Kosovarja për Adhurim Demin, të njohurin e shumë shfaqjeve e të serialeve edhe humoristike.

Jo vetëm se nuk harrohen, por edhe janë të papërsëritshme  rolet e tij, të cilat i ka luajtur me shumë origjinalitet.

Adhurimi veç roleve humoristike, njihet edhe si aktor i shkëlqyer i dramave , tek ka marrë pjesë në disa festivale edhe ndërkombëtare dhe është kthyer gjithmonë me shumë shpërblime e mirënjohje të veçanta .

Njohësit e këtij arti Adhurimin e kanë krahasuar edhe me aktorin me famë botërore Orson Wels.

Dihet se Adhurimi një kohë i mungoi skenës sonë artistike për shkak të sëmundjes që e kishte. Të gjithë iu gëzuan rikthimit tij në jetë dhe në punë. Ai edhe realizoi ca role , natyrisht me shumë sukses në disa skeçe humoristike, të cilat i bënte jo vetëm për kënaqësinë e tij , por edhe për ekzistencën e familjes .

Ka kohë që nuk kemi ndonjë informacion për te.Serish po i mungon skenës sonë , publikut të gjerë gjithandej. /Kosovarja/

SHPËRNDAJE