Fillimet e lidhjes së tyre kanë qenë të fshehta por nuk zgjati shumë dhe gjithçka u bë publike kur dyshja u zbuluan nga mediat se janë në lidhje.

Kësaj rruge janë edhe motra e Marinës, Luana me Krenar Çoçajn. Dyshja janë kapur ‘mat’ disa herë si çift por akoma nuk e kanë zyrtarizuar lidhjen.

Se ka diçka mes tyre e dëshmon edhe raporti i Krenarit me Getin dhe Marinën.

Kur e kanë ndërmend që edhe Luana me Krenarin të dalin publikisht në mënyrë që të pranojnë komente nga Geti, mbetet të shihet.

SHPËRNDAJE