Në Rubikon të KTV-së, Konjufca ka bërë të ditur se kishte dëgjuar nga Molliqaj për herë të parë se ka mospajtime me Kurtin në vitin 2015.

Ndërsa për kritikën e Kurtit ndaj Molliqajt, Konjufca thotë se e ka dëgjuar për herë të parë në tetor të vitit 2016.

“Kurti viteve të fundit nisi të merrej me teorinë e organizimit, siç e quan ai. Edhe unë e kam krijuar profilin tim duke u marrë me politika dhe jo me organizata.

Kurse Dardani ka qenë gjithmonë dhe e ka krijuar profilin në VV si njeri që merret me struktura. Tash Albini i ka hy në terren.

Në një moment Albini e ka shkruar edhe një tekst se si ai mendon që duhej të ishte e organizuar Vetëvendosje. Teksti ka qenë gjatë vitit 2014, por në vitin 2015 mua më ka thënë Molliqaj për herë të parë që ka disa dallime konceptuale”, ka thënë Konjufca.

SHPËRNDAJE