Aktor prej shumë vitesh, i dëshmuar shumë herë.

Në secilin rol jep shumë nga vetja dhe e realizon në mënyrë fantastike, shkruan “Kosovarja”.

Naser Rafunen e kemi parë të angazhuar në disa seri televizive dhe rolet e tij gjithmonë e kanë marrë vëmendjen e merituar, e kjo falë përkushtimit dhe profesionalizmit të tij.

Rafuna së fundi është mjaftë i pëlqyer me rolin e “Xhek Setres” në serialin “Çka ka shpija”.

Ai, është mjaftë i përkushtuar edhe si bashkëshort e baba. Aktori shpesh e tregon edhe dashurinë që ka për të shoqen.

Në një postim, ai tregon se çfarë foto i dërgon e shoqja, bashkë me djalin e vogël, shkruan “Kosovarja”.

Ja çfarë foto i dërgon gruaja Naser Rafunes Sa ëmbëlsi në një foto. Apo?/Kosovarja/

SHPËRNDAJE