‘Papuqe Gucci’ quhet një nga këngët që u bë hit nga Gjiko.

Por, klipi i këtij projekti muzikor ka dalur të jetë një kopje e një klipi tjetër të P.Diddy, shkruan lajmi.net

Mirëpo, jo vetëm klipi është kopje.

Edhe muzika e kësaj kënge dhe ideja është e vjedhur nga projekti i Atanas Kolev që quhet ‘Gucci Slides’ e që është lansuar përpara ‘Papuqe Gucci’ Gjikos.

Më poshtë i keni dy këngët për t’i parë ngjashmëritë!

Ja nga kush e vodhi Gjiko këngën ‘Papuqe Gucci’

SHPËRNDAJE