Pavarësisht se ka treguar se ka hequr dorë nga dashuria për Olsi, tashmë që ai është dhe në një lidhje me një vajzë brune, Fjorentina vazhdon të mbetet beqare për të gjithë

Por një foto e ndarë në rrjetet sociale nga Marina Fara, vajza e këngëtares Eli Fara, ngre dyshime. Mos vallë Fjorentina është në një lidhje dashurie me menaxherin Xhani Demika.

Të dy janë parë shpesh në shoqërinë e njëri-tjetrit. Por ky shtrëngim i ngrohtë duarsh duket se ka diçka më tepër se shoqëria.

Megjithatë gjithçka mbetet me pikëpyetje deri në një reagim nga ‘protagonistët’.

Fjorentina harron Olsin...? Kapet në krahët e menaxherit të njohur

SHPËRNDAJE