Video u përhap shpejt në internet, edhe pse ajo përmban pamje të rënda, shkaku i dhunës që ai përdor ndaj gruas së tij dhe personit me të cilin ajo po e tradhtonte, përcjellë gazetametro.net.

Një burrë zuri gruan e tij duke e tradhtuar me një person tjetër, dhe për këtë ftoi tërë fshatin që t’i shikonin.
Kjo video thuhet se është regjistruar në pjesën lindore të Indisë.

Burri shihet teksa ka lidhur gruan e tij dhe të dashurin e saj jashtë shtëpisë në verandë.

Ai i godet të dy, herë njërin e herë tjetrin, me gjithë forcën e tij.

SHPËRNDAJE