Mimoza Shkodra dhe Seldi Qalliu na kanë surprizuar me fejesen e tyre

Dhe ne që mendonim që ata janë njohur tani, po na paskan mashtruar.

Në fakt është një shaka e Mimozës në Instagram.

Ajo ka postuar një montazh me Seldin kur kanë qenë fëmijë dhe në digjiturën e fotografisë kanë shkruar “Seldi dhe Mimo të vogel në plazh”

Kështu Mimoza ka habitur njerëzit por në fakt ajo na ka treguar se pikërisht dashuria e tyre ka nisur në një plazh nga ku janë kapur mat nga mediet rozë.

Seldi&Mimo dikur ne plazh🌍 @seldi__qalliu

A post shared by MimozaShkodra (@mimozashkodra) on

SHPËRNDAJE