Një grua e cila kishte vdekur në spital dhe e kishin bërë gati për në morg, ishte e shtrirë në krevat brenda spitalit.

Në një moment shihet një hije afër dhe mbi trupin e saj ku largohet, dhe komentuesit kanë thënë se ky është shpirti i cili ka dalë nga trupi i gruas.

Disa të tjerë kanë thënë se kjo video është montazhë dhe asgjë nuk ka të vërtetë.

Shikoni videon:

SHPËRNDAJE