Ajo dukej si shtatëzënë, por në fakt kishte një tumor me madhësi 40×35 centimetra.

Lila Bai kishte shtyrë operacionin për shkak se nuk mund të paguante për të.

Mjekët kanë deklaruar se nëse do ta kishte lënë edhe për pak kohë, tumori do të mund të shpërthente.

Është ende e paqartë nëse tumori ishte kancerogjene dhe po punohet që të zbulohet kjo.

SHPËRNDAJE