E enjte, Tetor 18, 2018

Tani mund të flisni me kaq persona me video në Facebook...

Facebook Messenger ka ardhur me një veçori të re Që nga sot mund të shtoni edhe miq të tjerë në bisedën me zë apo me...

Kështu mund ti rrisni fansat në Instagram, pa bërë reklamë

Ka disa rregulla të përgjithshme që mund të ndiqni për të arritur aty ku dëshironi. Të gjithë duam të kemi sa më shumë ndjekës në...

Ktheni menjëherë numrat “377” në “383” me këtë aplikacion

Kosova ka kodin e saj telefonik i cili gati që një vit është duke kaluar nëpër procedura dhe pritet që deri në fund të...

Si t’i bëni “screenshot” dikujt në Instagram, pa e kuptuar askush

Siç keni mundur ta vëreni, një tipar i ngjashëm ekziston tashmë edhe në Snapchat. Instagram po teston një veçori të re që do të njoftojë...

Ja aplikacioni që konverton shpejtë nga +377 dhe +386 në +383

Pas hyrjes në fuqi të marrëveshjes mes Kosovës dhe Serbisë për prefiksin e telefonisë, shqetësim i qytetarëve mbetet se si t’i konvertojnë numrat e...

Hulumtuesi i Bitcoin paralajmëron investitorët

Peter Van Valkenburgh ka lëshuar një paralajmërim për investitorët potencialë të ‘letrave më vlerë’ dhe monedhave virtuale. Komisioni i Letrave me Vlerë dhe të ardhurave...

Ja pse po i fusin tabletët në frigorifer! (Video)

Verge kupton se problemi i dridhjes së ekranit është një problem hardware që Microsoft nuk do të jetë në gjendje të rregullojë me një...

Ja pse po i fusin tabletët në frigorifer! (Video)

Verge kupton se problemi i dridhjes së ekranit është një problem hardware që Microsoft nuk do të jetë në gjendje të rregullojë me një...

Ndiqni hapat si të vendosni kodin “+383” në Viber (Foto)

Viber tashmë ka njoftuar se tash e tutje pranon kodin +383, edhe pse ende nuk përfunduar si proces përdorimi i këtij kodi në Kosovë. Kurse,...

Ja 10 zakonet që duhet t’i ketë një shofer i mirë

Më poshtë keni disa këshilla të cilat ndihmojë çdo shofer që të evitojë aksidentet Në rrugë jo të gjithë drejtuesit e mjeteve janë të kujdesshëm,...
Web
Analytics Made Easy - StatCounter