E mërkurë, Shkurt 21, 2018
Vetëm për atë që dikush është divorcuar, nuk do të thotë që është njeri i keq. Nëse nuk ka qenë i mirë për ndonjë person, nuk do të thotë që nuk do të jetë mu ai personi i duhur për...
Meshkujt dhe femrat në të pesëdhjetat e dëshirojnë seksin më shumë se sa njerëzit në të tridhjetat. Një anketim ka nxjerrë në pah se pas kopshtit dhe ushqimit, marrëdhënia seksuale vjen në rend të tretë te njerëzit në të pesëdhjetat. Ndërsa...
Ka femra të gjata, të shkurtra, të dobëta, të shëndosha etj., por duket se ka diçka që i shtyn meshkujt të dëshirojnë vetëm një lloj të tyre: ato seksi, me forma, me fustane pas trupit dhe me tualet të...
Gerulf Rieger, psikologu i cili drejtoi studimin shpjegon se: “Shumica e femrave reaguan ndaj të dyjave videove, asaj me meshkuj tërheqës, por edhe asaj me femra tërheqëse”. Një studim i ri i “Journal of Personality and Social Psychology” ka zbuluar...
Elizabeth Jane Flores, e cila tashmë është 41 vjeçe, tha se jetonte me të motrën, Louise Turpin dhe bashkëshortin e saj, David, rreth 20 vite më parë. Tezja e 13 fëmijëve, të cilët u gjetën të mbyllur brenda një shtëpie...
Sa i përket harxhimeve, dihet që pjesa më e madhe e tyre shkon për pagesat fikse si shtëpi (qira, kredi); fatura (drita, ujë, internet etj.), si dhe ushqime, veshje, transport, shërbime të nevojshme, etj. Por, nga ana tjetër, një informacion...
Ju shkoni në palestër dhe trajnoni muskujt tuaj, shkoni ose ecni për t’u bërë më të qëndrueshëm, por çfarë duhet të bëni për të forcuar trurin tuaj? Fuqizimi i trurit tuaj jo vetëm që do ta shpejtojë kujtesën tuaj, por...
Jen Selter është një prej atyre personave që i ka mundësitë që të shijojë gjithnjë kënaqësinë e pushimeve verore. Modelja amerikane e cilësuar si mbretëresha e Fitnesit, Jen Selter vijon të jetë protagonist në llogarinë e saj në Instagram. 24-vjeçarja nga...
Ndërsa vazhdon të rritesh, nuk je më aq e interesuar për të gjitha gjërat dhe për të qenë në krye të listës, por vendos të kesh disa prioritete, duke menduar vetëm për gjërat që kanë më shumë rëndësi. 1. Të...
Sipas një studimi të mëparshëm, 45% e djemve dhe 21% e grave në Britani të Madhe kanë qenë jobesnikë në të kaluarën. Askush nuk dëshiron të zbulojë se dashnorja e tyre është duke u marrë me një person tjetër, por...
Web
Analytics Made Easy - StatCounter