E hënë, Shkurt 19, 2018

Seksi në adoleshencë dëmton …

Sipas studimit nga disa shkencëtarë të Universitetit të Ohajos,marrëdhëniet seksuale që në adoleshencë mund të ndikojnë në humor të keq, ndryshim në zhvillimin e...

Si ti pastrojmë mollët nga pesticidet?

Mënyra më e mirë për t’i larguar pesticidet nga mollët është duke i zhytur në ujë me sodë buke. Ky proces duhet të merr rreth...

Për një zemër të shëndetshme ndiqni këta hapa

Doktrot dhe shkencëtarët pajtohen se ushtrimet e rregullta aerobike janë të mira për zemrën sepse e përmirësojnë shtypjen e lartë të gjakut, obezitetin, diabetin...

Kujdes! Këto 8 pjesë të trupit prekni më rrallë

Kështu një sërë zakonesh të përditshme jo të mira ka gjasa që të jenë të dëmshme për shëndetin tonë. Për të qëndruar sa më larg...

Gjinekologu assesi nuk bën t’jua bëjë këto gjatë kontrollit

Kontrolli gjinekologjik është mu në majën e listës së kontrolleve më të pakëndshme dhe fatkeqësisht me kalimin e viteve situata nuk po ndryshon. Shumicës së...

Nga përdorimi i tamponit a prishet cipa e virgjërisë ?

Fillimisht duhet pasur parasysh se virgjëria ka rëndësi të ndryshme për çdo person – për disa njerëz nuk ka rëndësi fare virgjëria, e për...

Këto produkte mbani sa më larg vaginës tuaj

Duke dashur të kenë një trëndafil në vend të vaginës, femrat e parfumosin, depilohen me dyll (gjë që nuk rekomandohet nga gjinekologet) vendosin vathë,...

Receta natyrale me banane për kollën e fëmijëve !

Kjo është veçanërisht e efektshme për fëmijët, por edhe për të rriturit. E shijshme, e shëndetshme dhe shumë ushqyese. Nëse fëmija juaj është i sëmurë dhe...

Larja e dhëmbëve kur është më e rëndësishme ? Mëngjes apo...

Në darkë ke në gojë një shumicë të konsiderueshme bakteresh që janë grumbulluar aty nga ushqimi i ditës. Këto baktere krijojnë edhe shtresa njëra pas...

Përse kemi qime?

Shkencëtarët pohojnë që “gëzofi i njeriut” shërben për mbrojtje nga insektet dhe parazitët. Qimet gjenden gjithkah nëpër trup apo së paku kështu na duket. Të...
Web
Analytics Made Easy - StatCounter