E mërkurë, Shtator 19, 2018

Mënyra e vetme se si duhet t’i shpërtheni aknet

Zakonisht dermatologët nuk i këshillojë pacientët t’i “shpërthejnë” aknet, por, nëse patjetër duhet ta bëni këtë, atëherë duhet t’i ndiqni disa hapa. Fillimisht duhet të...

Kremi natyral për të hequr kallot e këmbës

Cilido që të jetë shkaku i krijimit të kallove në këmbë, është thelbësore t’i kushtoni vëmendje dhe kujdes, pasi ato mund të shkaktojnë kërpudha,...

Shkaktarët e ngërçit dhe mënyrat e parandalimit

Personat e MOSHUAR, shtatzënat, sportistët, por edhe të gjithë ata të cilët gjatë ditës ecin më shumë, qëndrojnë në këmbë apo ulur, për shkak...

Humbni 30 kile për tre muaj me këtë dietë

Ekzistojnë disa variante të dietës me vezë të ziera, ku ky version është më i maturi. Përpos vezëve, ushqimet e preferuara për këtë dietë janë:...

7 ushqimet që shqiptarët i hanë më së shumti 

Më poshtë kemi radhitur një listë të disa prej ushqimeve të cilat shqiptarët i hanë më së shumti. Varësisht se çfarë vendosin të përgatitin për...

Kujdes! Heqja e qimeve nga hunda mund të na lë të...

Duket se disa gjëra të cilat në përditshmëri nuk u kushtojmë aspak vëmendje nga ana shëndetësore, mund të rezultojnë fatale për ne. Shpesh mjekët janë...

Ushtrime që mund t’i bëni në shtëpi për një bark të...

Stërvitja në shtëpi mund të jetë një detyrë e vështirë nëse nuk keni vullnet dhe motivim të mjaftueshëm. Për t’ju lehtësuar këtë, ekspertët këshillojnë disa...

Dieta “Last Second”

Të gjithë flasin për të, mes njerëzve të njohur të artit dhe sportit dhe është dietë që përbëhet nga vetëm dy numra që në...

Ja katër simptoma të tumorit në tru

Tumoret në tru shfaqen në forma dhe madhësi të ndryshme, prandaj edhe sipas tyre dallohen edhe simptomat. Është me rëndësi të dini t’i dalloni, edhe...

Nëse të dhemb ky dhëmb, ke probleme me këtë organ

A e dini se dhimbja më e vogël e dhëmbëve, mund të jetë shenjë e një problemi në trupin tuaj? Siç duket, ekziston një lidhje...
Web
Analytics Made Easy - StatCounter