E martë, Maj 22, 2018

Këto dy produkte luftojnë me sukses shenjat e plakjes

Shumë gra shqetësohen për plakjen. Por, tani sugjerohet se të njëjtat duhet që të hedhim kremra të shrenjta, orse udhëtime në Klinikin Botox- që është...

Tekila është e mirë për shëndet, e pranojnë edhe shkencëtarët

Shkencëtarët kanë zbuluar se tekila është  e mirë për ju edhe pse shumë njerëz e kanë lënë alkoolin në mënyrë që të jenë më...

Shikoni gabimet që i bëjnë femrat kur e zgjedhin mashkullin me...

Një numër i madh i martesave po përfundojnë me divorc shkaku i këtyre gabimeve. Për një martesë të mirë, nuk mjafton vetëm dashuria. Por këtë...

Si të reagoni ndaj sjelljeve agresive të fëmijës?

Deri në një moshë të caktuar, qan, bërtet dhe reagimet e dhunshme të fëmijëve janë pjesë e sjelljes së tyre të përditshme dhe mund...

Ja nga dallon orgazma e femrës nga ajo e mashkullit gjatë...

Ekzistojnë dallime të mëdha midis orgazmës së femrës dhe asaj të mashkullit. Mirëpo e vërteta është diçka më ndryshe dallime pothuajse nuk ka. Me një sërë...

Femrat vdesin pas meshkujve të moshuar,ja arsyet

Burrat e moshuar gjithmonë kanë qenë dhe do të jenë gjithmonë interesante për gratë. Ky është një fakt që është larguar djem. Sigurisht, ne përgjithësojmë këtu,...

Puthjet që sbën mos t’i provoni

Ekzistojnë shumë lloje të ndryshme puthjesh, nëpërmjet të cilave personi tjetër mund të jetë duke u përpjekur t’ju komunikojë diçka. Por, vetëm tre puthje duhet...

Këto femra nuk i thonë kurrë ‘jo’ seksit

Ato përgjithësisht mund të klasifikohen në bazë të tipit të tyre, por edhe eksperiencave jetësore. Nëse jeni një mashkull në kërkim të një femre të...

A duhet të nxehni motorin e makinës suaj gjatë dimrit?

Deri tani ju keni ndezur makinën dhe më pas e keni lënë deri sa të nxehej motori e automjeti. Ndërkohë që teknologjia e makinave mund...

A është seksi ushtrim fizik?

Një studim ka zbuluar se një sesion i seksit që zgjatë mesatarisht 25 minuta i djegë përafërsisht 101 kalori te meshkujt dhe 69.1 kalori...
Web
Analytics Made Easy - StatCounter