Prej kohësh në modë janë jahtet, por nuk dalin kurrë nga moda dhe janë më të përdorshëm padyshim avionët privatë.

Pothuaj të gjithë personazhet e njohur të muzikës, artit, televizionit, teknolgjisë dhe politikës kanë mjetet fluturuese personale, vlera e të cilëve është në dhjetëra miliona dollarë.

Shumë prej tyre madje kanë guxuar që edhe ti pilotojnë vetë, si në rastin e Tom Cruise, Harrison Ford apo John Travolta.

Por cilët janë avionët privatë më të shtrenjtë në botë? Në galerinë e fotove keni mundësi të shihni modelet dhe pronarët e këtyre mjeteve luksoze fluturuese.

SHPËRNDAJE